Vi erbjuder våra kunder vackra och funktionella solskyddslösningar. Våra uppdragsgivare ska alltid känna trygghet med våra produkter och vårt arbetssätt samt erbjudas ett konkurrenskraftigt pris.

Zenit erbjuder rådgivning, måttagning, produktion, leverans och montering. Genom en kostnadseffektiv organisation utan butiker, exklusiva showrooms eller dyra kollektioner säkerställer vi högkvaliltativa och konkurrenskraftiga helhetslösningar.

Vi kommer gärna till dig! På plats går vi igenom dina behov och önskemål. Med hjälp av produkt- och materialprover får du en god uppfattning om funktion och utseende. Skulle vi inte hitta någon lösning som du känner dig nöjd med är vårt besök självklart kostnadsfritt.

Vårt arbetsfält är först och främst Skåne och Öresundsregionen. Tillsammans med våra samarbetspartners utför vi även uppdrag i stora delar av övriga Sverige.

Bra sol och avskärmningslösningar kräver kunskap och engagemang. Många av våra kunder känner sig osäkra inför val av solskyddslösning. Med Zenit förenklas denna process oavsett om du är privatkund, inredare eller återförsäljare!

montering

Vi monterar

Ditt solskydd skall vara en funktionell och vacker inredningsdetalj i många år. Det är viktigt att montaget utförs fackmannamässigt och med rätt material. Våra montörer har erfarenheten och kunskapen som krävs för ett lyckat resultat.

Vi vill att du känner dig trygg med våra produkter och tjänster. Därför erbjuder vi alltid tre års garanti på både montage och produkter.

Vi monterar vid alla typer av projekt. Allt från enstaka produkter i hemmet till större projekt på kontor och i offentliga miljöer. Efter genomgång av projektets karaktär och storlek offererar vi ett pris för montaget, allt efter överenskommelse med er.

 

rakna

Vi offererar

Oavsett storlek och omfattning på ditt solskyddsprojekt så får du alltid en offert.

Alla kostnader är upptagna och är lätta att överblicka.
Inga obehagliga överraskningar och merkostnader i efterhand! Våra offerter tål en jämförelse med andra.
Offererade priser är giltiga i tre månader och vi erbjuder tre års garanti på produkter och montage.

 

 

meter

Vi tar måtten

Att ta rätt mått låter ofta enklare än vad det är. Finns det plats att montera produkten vid det innåtöppnande fönstret? Finns det möjlighet att skruva upp beslagen där du tänkt och har du klart för dig vad produkten kräver för att fungera som den skall?

Det finns många fallgropar och omständigheter som kräver uppmärksamhet. För ett lyckat resultat är en noggrann måttagning en absolut nödvändighet. Vi hjälper dig och ser till att du får rätt mått och rätt placering av dina produkter.

Tjänsten är kostnadsfri för alla projekt som utmynnar i en produktorder hos oss. Till större projekt säljer vi även måttjänsten separat. Kontakta oss ifall du vill veta mer.