Så jobbar vi

Vi erbjuder våra kunder vackra och funktionella solskyddslösningar. Våra uppdragsgivare ska alltid känna trygghet med våra produkter och vårt arbetssätt samt erbjudas ett konkurrenskraftigt pris.

Zenit erbjuder rådgivning, måttagning, produktion, leverans och montering. Genom en kostnadseffektiv organisation utan butiker, exklusiva showrooms eller dyra kollektioner säkerställer vi högkvaliltativa och konkurrenskraftiga helhetslösningar.

Vi kommer gärna till dig! På plats går vi igenom dina behov och önskemål. Med hjälp av produkt- och materialprover får du en god uppfattning om funktion och utseende. Skulle vi inte hitta någon lösning som du känner dig nöjd med är vårt besök självklart kostnadsfritt.

Vårt arbetsfält är först och främst Skåne och Öresundsregionen. Tillsammans med våra samarbetspartners utför vi även uppdrag i stora delar av övriga Sverige.

Bra sol och avskärmningslösningar kräver kunskap och engagemang. Många av våra kunder känner sig osäkra inför val av solskyddslösning. Med Zenit förenklas denna process oavsett om du är privatkund, inredare eller återförsäljare!